# Area Comunale

in de buurt van het kerkhof - centrum 300m - zee 800m

Viale John Fitzgerald Kennedy
61032, Fano, Italië

- Decimal: 43.84552, 13.01127

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Maximale verblijfsduur: 72 uur
- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### hobby81 - 4/5
*April 2026*

We kwamen rond 16.00 uur aan voor een overnachting en vonden een plekje voor onze camper. Blijkbaar parkeren veel inwoners hun camper daar, en er staan ook veel auto's geparkeerd vlakbij het centrum. We hebben een goede, rustige nacht gehad zonder problemen. Dank aan de gemeente.

### lokkomotion - 4/5
*October 2025*

Ja, het is een gemengde parkeerplaats, maar we konden onze camper probleemloos parkeren. Heerlijk centraal gelegen. Pizzeria Gioia is een echte aanrader en ligt om de hoek.
...

### Hendrik-Willemsen - 4/5
*October 2025*

Tot tevredenheid een nachtje gestaan. Goed verlichte plek echt super dicht bij het oude centrum.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650695108.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650721074.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650721075.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650721609.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650721610.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/marken/fano/8144/area-comunale)