# Camping Il Cinisco

61040, Frontone, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.51521979, 12.73737108

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (3A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 21 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Lideke - 5/5
*April 2026*

Wat een warm bad deze camping. Een leuke plek naast een waterval waarin je kunt zwemmen. De eigenaren zijn ontzettend aardige en behulpzame mensen, toen wij narigheid onder vonden na een wandeling.
Men spreekt Engels en verder enthousiast Italiaans.
Zeker een aanrader.

### Brexit-exit - 5/5
*July 2025*

We waren dol op deze plek. Een zeer warm welkom ondanks de late aankomst vanuit Griekenland. Die inspanning was terug te zien in alles wat we zagen: een geweldige bar, barbecues, vuurkorven en gemeenschappelijke ruimtes - zelfs een dompelbad met waterval als je dapper genoeg bent. De walstroomaansluiting was geweldig en de kerstverlichting overal was een leuke toevoeging. De locatie was goed, met gemakkelijke toegang tot het dorp, winkels en geldautomaten. We hebben de omgeving niet volledig verkend, maar er leken wandel- en fietspaden in de buurt te zijn.

### Schapies - 4/5
*June 2025*

we kregen een plek in de schaduw (op verzoek) onder een prachtige lindeboom. Eigenaren zijn geweldig vriendelijk en behulpzaam. we hadden problemen met de stroomvoorziening en ze kwamen direct helpen en gingen bellen om het in orde te krijgen.
Sanitair is eenvoudig maar wel schoon.
Leuke caravan waar je broodjes kunt bestellen en koffie of een drankje.
Mooi beekje langs de camping waar we vuurvliegjes hebben gezien.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650695123.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650953330.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650724664.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650953331.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650724665.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/marken/frontone/8151/camping-il-cinisco)