# Kempings Zaki

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.67/5

Camping direct aan Oostzee - volg borden vanaf hoofdweg P111 - onverharde weg - spreek Engels - hutten - watervoorziening moeilijk, wordt hier per tank geleverd - centrum 2.5km.

zaķi, jūrkalnes pag
3626, Jūrkalnes pagasts, Letland

- Decimal: 57.03246, 21.40123

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Gras
- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/1/2026 - 11/30/2026 | EUR 25 |

### Carolee - 5/5
*April 2026*

Bij aankomst, na het hobbelige en oneffen pad te hebben afgelegd, bleek de receptie gesloten. We belden het opgegeven nummer en tien minuten later arriveerde de eigenaar. De douches waren niet open, maar hij stak de sauna aan, dus we konden daar douchen. Stom genoeg hadden we geen sauna. De prijs was €15. We waren de enige gasten, dus we hadden een perfect plekje. We moesten het geld in een envelop achterlaten toen we vertrokken, maar we vertelden de eigenaar waar we het hadden neergelegd. Prachtige locatie!

### deRondePunt - 2/5
*July 2025*

weg ernaartoe is met extreem diepe glooiende gaten, smal en takken vlak langs. slechts 1 toilet en 1 douche ontdekt. veel te weinig. Warm water snel op geeft beheerster ook zelf aan. Tsja, dan is de prijs wel erg hoog. WiFi enkel rond receptie. Gelukkig wel goed 4G. Alle plekken zijn erg ongelijk, soort knollentuin. Uitzicht is mooi, stijle zandhelling naar strand is aanrader.

### Silwie - 4/5
*April 2025*

wat een superlokatie! We waren er helemaal alleen en hoefden daarom maar 10euro te betalen. Stroom en sanitair inclusief!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/0cf775fd-27d3-4ff1-b3ff-93c189768d1c/d21c6d34-4df6-4797-adcc-b63af7b05a4c.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/0cf775fd-27d3-4ff1-b3ff-93c189768d1c/460aafb1-aa8c-401f-a686-5f8b69d52890.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/location/0cf775fd-27d3-4ff1-b3ff-93c189768d1c/06af6589-08f2-4474-956d-226ae73e438d.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650883797.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/letland/-/jurkalnes-pagasts/81662/kempings-zaki)