# Håknäs Hostel

camperplek bij een hostel vlakbij E4 richting Stockholm - centrum 6 km

Nyköpingsvägen
153 91, Saltå, Zweden

- Decimal: 59.08691, 17.61079

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 220 |

### ciske52 - 3/5
*September 2025*

We stonden hier op 23/9/25mooi plaats met alle voorzieningen en proper en vriendelijke mensen maar voor de rust moet je hier niet staan je staat met je mobielehome vlak naast te straat rond 4hr passeerden de eerste auto's al.

### Alicezweden - 5/5
*August 2025*

Prachtige camperplaats met heel vriendelijke eigenaar die ons geholpen heeft met de SL app om met de bus naar Stockholm te gaan. Alles heel schoon en compleet. Picknicktafels maar ook een hostel met gezelschapsruimte waar je gebruik van kunt maken. Een aanrader!

### user440032568 - 5/5
*June 2025*

Prachtige camperplek met alle voorzieningen met uitzicht over een meer. Behulpzame eigenaar, die ons uitgelegd heeft hoe met het OV naar Stockholm te gaan.
Een aanrader is de koffie met baklava.
Van de weg hebben wij geen last gehad. wij komen hier zeker terug.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650885830.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650885831.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650951767.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651271494.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651271493.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/stockholms-lan/salta/82135/haknas-hostel)