# Autocamp Tramontana

**Beoordeling**: 3.45/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
kleine camping aan het water - zelf plaats uitzoeken -  stroompunten genoeg punten - klein sanitairgebouw - Savudrija 1km-centrum 8km

## Locatie host

## Omgeving
- Zwemmen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 32 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Devinge - 2/5
*August 2024*

Prima voor een doorreis maar verwacht niet te veel. We kregen een prachtig plekje met mooi uitzicht over het rotsenstrandje maar daar is ook alles mee gezegd. We hebben genoten van het mooie uitzicht en het heerlijke restaurant op een klein afstandje lopen. Slechts 2 toiletten en douches voor alle gasten. Douchen achter een gordijn. Sanitair is echt aan vervanging toe en verder geen enkele voorziening op de camping zelf.

### hfoeken - 4/5
*August 2024*

We stonden hier één nachtje (op doorreis) maar onze kinderen (7 en 10) wilden liever blijven. Het was heerlijk zwemmen en scharrelen bij de rots plateau. Vriendelijk te woord gestaan door beide eigenaren. Erg mooie zonsondergang op het plateau. Voldoende schaduwplekken op deze fijn rommelige camping, top!

### Stargo - 5/5
*September 2023*

Een edelsteen! Pure ontspanning, niet overdreven gestyled, zeker geen sterrenwaardering volgens internationale normen, maar van mij een volle vijf!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650886141.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651186143.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650886142.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/istarska-zupanija/savudrija/82214/autocamp-tramontana)