# Accueil Camping-Car Jean Vally

**Beoordeling**: 3.53/5
**Aantal reviews**: 53
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustige plaatsen naast de garage - autohuur mogelijk - betalen in het kantoor - centrum 200m

## Locatie host

## Adres
Route d'Omaha Beach 45
14520, Aure sur Mer, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.34869, -0.81664

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### RolfJansen - 3/5
*March 2026*

Prima plek, vriendelijke ontvangst. Mooie uitvalsbasis om de omgeving te bekijken.

### Jannick.11 - 4/5
*July 2025*

We hebben geen problemen gehad op de bouwplaats. De betaling vindt plaats op kantoor bij de autogarage.

### widget1968 - 1/5
*November 2024*

Vermijd ten koste van alles, de eigenaar bonkte op de deur van de bus om te betalen, we verbleven omdat het 's nachts sneeuwde, de eigenaar trok onze elektriciteit uit zonder het te zeggen, toen we het doorhadden en weer aansloten, was hij erg agressief en werd het gesprek erg verhit, hij liet het toen met rust, we waren de enige bus op de site, afgezien van de zijne, aangezien hij uiteindelijk in een camper woont. Zeer onaangename ervaring!!!!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650695211.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650728772.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650722034.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650720017.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650695213.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/aure-sur-mer/8228/accueil-camping-car-jean-vally)