# Minicamping Le-Silence

**Beoordeling**: 4.67/5
**Aantal reviews**: 18
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Minicamping gelegen bij Tilburg - fietsenstalling - jeu de boules - de Efteling - restaurants en een boerderijwinkel in dorp - centrum 400m

## Locatie host

## Adres
Zijstraat 23
5176 NG, De Moer, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.62958, 5.01272

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [ ] Shop of kiosk

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/28/2026 - 9/28/2026 | EUR 28.240000000000002 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Gerardsaunders - 5/5
*September 2025*

Ik kijk ernaar uit om hier terug te keren. Een prachtige, rustige plek, gerund door charmante mensen. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

### J.H.-Hamstra2 - 2/5
*August 2025*

De camping ligt pal naast een boerderij, veel lawaai van tractors.....aan beide kanten buren met blaffende honden. Heel veel last van muggen, 's morgens zat de tafel onder de muggenpoep. Onze buren hadden plakkers onder de luifel hangen, ze zaten vol met muggen.
Dit allemaal kunnen de eigenaars van de camping niks aan doen. Maar waar ik mij aan erger is dat de informatie op de site niet eerlijk is....en daar kan de eigenaar wel wat aan doen

### Miller2002 - 5/5
*August 2025*

Uitstekende camping vlakbij attractiepark de Efteling, zeer schone faciliteiten en douches, elke plaats heeft een elektriciteits- en wateraansluiting, grasveld en schaduw, vriendelijke en zeer behulpzame beheerders, we hebben een geweldige tijd gehad

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650886780.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650886778.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650946507.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650886779.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650886781.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-brabant/de-moer/82374/minicamping-le-silence)