# Lindholm Høje Museet

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### ROOTER - 3/5
*September 2025*

Prima 1 nacht gestaan. De vikinggraven zijn een aanrader. De vraag is of dit echt een camperplek is. Het voelt niet zo maar meer dat je een plek inneemt van de parkerperplaatsen voor de graven of museum.
Het schietterrein was overdag en 's nachts hoorbaar. Soms trokken de kruitdampen over.  Wij vonden het niet hinderlijk. Onze hond wel.

### kamper1 - 3/5
*August 2025*

Mooie plek bij Viking museum. Museum zeker de moeite waard. Op de fiets naar Aalborg prima! fietsvriendelijke stad. Killingpark ook leuk om te zien.wel zelfvoorzienend zijn. rustig geslapen. Bedankt museum!

### user215741537 - 1/5
*May 2025*

Ik geef het een ster want ik vraag me af of dit wel echt een legale camperplaats is. Staat nergens een bordje of het mag ja of der nee. Prima voor een nacht, er is niks, behalve een afvalbak. Overdag veel mensen die gaan wandelen met de hond. Heb daar een nacht gestaan om naar het museum te kunnen, erg de moeite waard.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890581.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124071.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124070.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650989938.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890580.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/noord-jutland/aalborg/84190/lindholm-høje-museet)