# Camping La Chèvre verte

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.9/5

Boerderijcamping - mooi uitzicht - schaduwplekken - broodservice - zwembad - centrum 100m

Chemin du Buis 114
38390, Bouvesse-Quirieu, Frankrijk

- Decimal: 45.78606, 5.40695

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Gras
- Max. camperlengte: 9 meter
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 15 |

### camperNL31 - 1/5
*August 2025*

kleine boerderij camping, toen wij aankwamen zijn we snel alweer weggereden. Heel rommelig, het uitzicht werd ook belemmerd door de rotzooi. Het sanitair zag er niet netjes uit en was verouderd. zeker voor het geld €30 voor plek met stroom en 4pers.

### JaDe1971 - 4/5
*August 2025*

Wanneer je van een oude échte Franse camping houd ben je hier aan het juiste adres. Geweldig uitzicht, heerlijke rustige camping waar kippen en pauwen om je camper heenscharrelen. Iedere ochtend wordt je wakker gebalkt door de vriendelijke ezel. Sanitair is verouderd, maar het past helemaal bij de sfeer van de camping. De campingeigenaresse is alleraardigst. Wij betaalden €20 per nacht incl stroom.

### Ron467 - 5/5
*August 2025*

5 sterren ter compensatie van die onzinnige 1 ster reviews. maar imo (bijna) 4 sterren waardig. Blij dat we toch zijn gekomen; een Franse camping zoals ik me die herinner van vroeger; rommelig maar gezellig.
Voormalige geitenhouders, nu nog 2 geitjes over. Terrein is groot en kippen zijn heel sociaal. Geweldig zwembad en basic sanitair kunnen wat extra onderhoud gebruiken. Vriendelijke mensen, erg rustig (in hoog seizoen), vriendelijke prijs.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650891003.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650891002.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650891001.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651275334.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651275333.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/bouvesse-quirieu/84329/camping-la-chevre-verte)