# Camping Municipal de l'Aulnaie

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.04/5

camping municipal - aan een (vis)meer - bakker komt 's ochtends langs - centrum 500m

Rue du Fond de l'Aulnaie
27720, Dangu, Frankrijk

- Decimal: 49.25836, 1.69868

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Verlicht terrein

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/24/2026 - 10/23/2026 | EUR 17.14 |

### Vincent2017 - 1/5
*August 2025*

Oud en versleten camping. Ontvangst is prima, maar alle plekken tussen de vaste gasten zijn onverzorgd en in slechte staat. Wij stonden naast een caravan die op de sloop niets meer opbrengt. Sanitair is oud en in een slechte staat en lijkt uit de jaren '60. Wij komen hier nooit meer terug ook niet als wij aan het meer zouden staan.

### tvpelt@gmail.com - 1/5
*June 2025*

1 uur gestaan vanaf 15.45. 16.00 open. Niemand te zien, Sanitaire ook onvoldoende beoordeeld. we zijn doorgereden. Zonde van onze tijd.

### Avocado22 - 3/5
*May 2025*

Veel plek op een groot camperveld in het voorseizoen. Prachtig gelegen aan een meer, waar je volgens mij niet kon zwemmen. Waren er 1 nacht, sanitair gezien, oogde wat oud, maar functioneel. Leuk speelhuisje voor dochter (3) maar het grote veld bood meer dan voldoende vermaak.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650901109.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651000817.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651213668.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651213667.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651173271.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/dangu/84723/camping-municipal-de-laulnaie)