# Trelleborgs Golf Club

**Beoordeling**: 3.5/5
**Aantal reviews**: 15
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Parkeren buiten het resort naast de golfbaan - gebruik van het toilet in het clubhuis mogelijk (ongeveer 1 km) - centrum 5 km

## Locatie host

## Adres
Kämpingevägen 19
231 93, Kurland, Zweden

**GPS-locatie**
- Decimal: 55.37025, 13.07962

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Max. aantal plaatsen: 8
- Max. camperlengte: Onbeperkt

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 350 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Bertje67 - 5/5
*July 2025*

Prachtige plekken met stroom, WC en douche als het clubhuis open is. Ik had de app gedownload om een plek te reserveren. Even een account aanmaken. Daarna kun je voor 200 sek een plek reserveren. Omdat ik voor de eerste keer via de app een plek reserveerde kreeg ik 114 sek korting. Later kwam ik er achter dat dit de prijs is als je golf speelt maar ik heb dit nergens kunnen aangeven. Nederlandse buren boekte via de website en betaalde 350 sek.

### Dozy - 4/5
*September 2023*

Heerlijk plekje. Toilet met code. Douche in clubhuis aan de overkant van de weg. Dat moet je even weten. Fijne douche met schone handdoeken.

### Evakathe - 4/5
*August 2023*

alleen mogelijk door te reserveren. controleer hun homepage 350 SEK 24 uur

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031872.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031874.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031873.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/skane-lan/kurland/86173/trelleborgs-golf-club)