# Parking New lane

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ErtenRiet - 3/5
*August 2025*

Wij zijn hier geweest, wel op het strand geweest en krabben gevangen. Maar langs de kant van de weg is het allemaal maar smal en krap, en inderdaad is ons ook verteld dat 1 van de twee wegen onder water kan komen staan. We hebben uiteindelijk gekozen voor een grote parkeerplaats, iets verderop bij restaurant de Lighthouse, met uitzicht op zee.

### CamperRoMa - 2/5
*June 2023*

We zijn er geweest, mooie locatie om te wandelen. Campers staan langs de weg. Ons werd verteld, door een “local”,  dat ‘s avonds en ‘s nachts bij hoog water de weg onderwater stond. We hebben er niet overnacht. De toegangswegen (2 stuks) zijn smal tot zeer smal.

### Roland-Maes - 4/5
*September 2022*

Prachtig zicht op het eiland Wight, restaurant op 400 meter.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650953062.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071330.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071326.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/new-forest/86484/parking-new-lane)