# Campingplatz Wetzlar

**GPS-locatie**
- Decimal: 50.57166, 8.50812

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2025 - 12/31/2025 | EUR 30.9 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### LUGA - 5/5
*October 2025*

Een hele fijne plek, helaas moesten we vandaag vertrekken na een verblijf van drie dagen. Alles was zeer goed onderhouden en schoon. De vele extra's maakten de vakantie echt aangenaam. We komen graag terug.

### MeijerB - 3/5
*September 2025*

Prima Camping, goed sanitair.
Vriendelijk personeel.
Wetzlar is prima te doen op de fiets, maar wij vonden het fietspad naar de camping s'avonds niet veilig. Wij wilden nog een avond de stad in, maar hebben wij niet gedaan.

### Omapa vd Clan - 4/5
*September 2025*

Zeer gezellige camping, klein maar fijn, we stonden aan de straatkant, overdag druk verkeer, snachts ok
Camper, 2pers, 1hond en stroom 66,8€/2nachten redelijke prijs kwaliteit verhouding, aanrader

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282445.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282446.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282442.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282439.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650898734.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/hessen/wetzlar/86779/campingplatz-wetzlar)