# Domaine de Chadeyron

**Beoordeling**: 4.21/5
**Aantal reviews**: 19
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
in natuurreservaat - Nederlandse eigenaar - terrassencamping - bar - centrum 6km

## Locatie host

## Adres
Chadeyron
07150, Lagorce, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.46731, 4.41394

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [ ] Shop of kiosk

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### jasperensiobhan - 4/5
*April 2026*

wij vertrokken na één nacht. moeilijk te parkeren voor campers, onze is maar 7 meter en kon nauwelijks manoeuvreren. erg afgelegen maar wel mooi uitzicht.  vriendelijk personeel.  HEERLIJKE zelf afgebakken brood sochtends. Wij waren wel klein beetje teleurgesteld in de afwerking. zwembad erg klein, speeltuin zonder omheining gevaarlijk voor onze dreumes. snachts rustig onder het gepiep van uilen. ik vond 44 euro erg veel eind april.

### Posslie - 5/5
*September 2025*

Mooie camping op hoog vlakte. Super schoon en redelijk grote plekken. Aardige eigenaren die 3x per week eten klaarmaken. Mooi zwembad .Veel Nederlanders.

### Jan&Huib - 5/5
*June 2025*

Dit was de tweede keer op deze camping en we hebben weer genoten. Mooie plaatsen, goed sanitair, heerlijk zwembad. Ook een keer pizza gegeten in het restaurant, was prima! Wij komen zeker een keer terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650936408.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650988373.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650988233.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650988232.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650936409.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/lagorce/86843/domaine-de-chadeyron)