# Camping Sveikuli

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.3/5

locatie in de buurt van Jumpravameer - ten NW van Tukums - geen bewegwijzering - gebruik GPS-coördinaten of informeer vooraf bij VVV in Tukums

Jumprava
3139, Tumes pagasts, Letland

- Decimal: 56.99348, 23.13599

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/1/2026 - 10/30/2026 | EUR 20 |

### paniek - 3/5
*August 2019*

we waren de eerste camper in maanden. wasbordweg er naar toe 2 km. primitief. meer een jeugd camping dan een gewone camping. lozen op de Oost Europese manier. Mooi bos gebied. niet te fietsen.  Geen elektra. 10 euro.

### andy51 - 2/5
*August 2019*

De oprit ging door het bos, dus we twijfelden soms dat we nog steeds gelijk hadden. Maar het navigatiesysteem leidde ons veilig naar het gebied. Naast de solide gebouwen is er een klein zomerkamp op de heuvel. We moeten daar ook staan. Ondanks de kinderen die daar onder begeleiding en toezicht speelden, was het erg stil. De toiletten en toiletten werden ons aangeboden, maar we hebben deze niet gebruikt. Elektriciteit was beschikbaar. 10 € kosten 1 camper en twee personen.

### Anne-Meinema - 4/5
*July 2019*

Een basic camping op een hele mooie plek in het bos. We mochten de wc en douche gebruiken in het sauna gebouwtje. Het legen van de vuilwatertank en het vullen van de schoonwatertank kan niet. Je moet eigen drinkwater meenemen. Vanaf de camping kun je een mooie wandeling maken naar een meer waar je kunt vissen en zwemmen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650732883.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650732887.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650732884.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650732885.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650732886.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/letland/tume-parish/tumes-pagasts/8697/camping-sveikuli)