# Parking Bentra Golf Course

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.86/5

hellend terrein op de parkeerplaats van de golfclub - toiletten en douches kunnen gratis worden gebruikt tijdens openingstijden van het clubhuis - trein naar Belfast - centrum 1.2km

Slaughterford Road 3
BT38 9TG, Whitehead, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 54.7591, -5.72017

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

- Max. camperlengte: 8 meter
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### camperhenkb - 5/5
*August 2025*

echt topplek. we hebben hier vier dagen gestaan. water en chemisch toilet lozen. water, douche en toilet bij golfclub. we hebben alleen stroom betaald dmv token.
weg wel wat druk, maar na 22 uur rustig.

### berniehipkiss - 5/5
*June 2025*

Geweldige tussenstop, met uitzicht op de golfbaan. Toiletlozing, elektriciteit en vers water via een paal op het terrein, munten verkrijgbaar bij de receptie van de golfclub. Geweldig restaurant boven op de heuvel, Fuzzy Beak, echt goed eten en redelijk geprijsd voor Ierland. Zeker de moeite waard om te overnachten en ik voelde me erg veilig.

### yermantom - 4/5
*September 2024*

Ik bleef niet, maar gebruikte de grijze en zwarte waterstortplaats. Het clubhuis was vandaag omstreeks 17.00 uur gesloten. Deze parkeerplaats zou ideaal zijn voor iedereen die de Goblins Cliff Walk doet.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650900112.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650925809.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650925810.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650900114.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650900113.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/noord-ierland/whitehead/86976/parking-bentra-golf-course)