# Camping Mooi Westerwolde

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.75/5

Camper- en kampeerplaatsen op camping - Noaberpad - beekdal Ruiten Aa - dierenweide - vestingdorp Bourtange 10km -  cash betalingen - max. 1 hond - Vlagtwedde 5km - centrum Wedde 1km

Kielhuppen 2
9698 BV, Wedde, Nederland

- Decimal: 53.06532546, 7.0896944

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (4A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 25 |

### EstherMarc& - 5/5
*May 2026*

wat een heerlijk plekje! alle voorzieningen aanwezig, douches en toiletten, ( niet gebruikt) zeer schoon. fijne eigenaren, die een heel mooi plekje hebben gecreëerd. Rust en Ruimte!! Wij hebben hier 2 nachten gestaan en het heel fijn gehad. Marjolijn, de eieren zijn heerlijk! dankjewel.

### Bas senior  - 5/5
*July 2025*

Mooie camping met alle basic voorzieningen.
Lekker rustig en centraal gelegen voor ontspanning.

### Tibbel - 5/5
*June 2025*

Het hemelvaart weekend erg laat bedacht te gaan camperen en we konden terecht op Mooi Westerwolde. Een mini camping met goed sanitair en ontzettend vriendelijke en leuke eigenaren. We voelden ons er zeer welkom met ons hondje. De eigenaren vertellen leuk over hun dieren en de woonplek. In de  omgeving kan je heerlijk wandelen fietsen en in Wedde zit een gezellig eetcafe waar je goed kan eten en rekenen op een leuk gesprek. Top deze plek.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/5e2f9dad-511b-4c14-a5e2-0c0effd27961/7363096b-cecf-4304-80d1-efc106217243.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651186122.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651186123.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651269589.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651269274.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/groningen/wedde/87024/camping-mooi-westerwolde)