# Autohof Wörnitz

**Beoordeling**: 3.58/5
**Aantal reviews**: 12
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
bij Autobahnkreuz A6/A7 Feuchtwagen/Crailsheim - op de eerste zondag van de maand grote Fhohmarkt, camperplaats dan vanaf 18u bereikbaar - ligweide - restaurant [24u] - gratis bij restaurantgebruik - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Bastenauer Straße 10-12
91637, Oberwörnitz, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.25801, 10.23394

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Wandelen
- Wintersport
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Richi.Conni - 5/5
*May 2025*

De kampeerplaats kost nu € 20,- en dat is inclusief een consumptiebon en een douchemunt. De aan- en afvoersystemen zijn gerenoveerd en er is weer elektriciteit.

### vdAar - 2/5
*August 2024*

Stroom is defect, dus je mag gratis staan. Afgescheiden gedeelte voor campers. Alsnog temidden van veel vrachtwagens. Naast benzinepomp, restaurant en Burgerking. We waren de enige en wij voelden ons niet op ons gemak en zijn doorgereden naar een camping 6min verderop. Gelukkig nog genoeg plek.

### schollida - 4/5
*April 2023*

Standplaats, wie wil met elektriciteit voor nu 15 €! Er is een tegoedbon van 10€ voor het aangrenzende restaurant of bij het tankstation! Er staat echter nog €10 op het bord. Heb hierop gewezen bij het inschrijven bij het tankstation. Grenzend aan een groot weiland en naast Burgerking. Rustig ondanks het feit dat de snelweg er pal naast ligt... we hebben ons niet gestoord aan het lawaai van de serviceplaats aan de snelweg.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650712896.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267424.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267423.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267038.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650734155.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/oberwornitz/8753/autohof-wornitz)