# Wohnmobilpark Preetz

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.52/5

broodjesservice [mei-okt] - lozen cassettetoilet zonder chemicaliën - ligweide - kano- en fietsverhuur - restaurant - faciliteiten inbegrepen

Kahlbrook 25A
24211, Preetz, Duitsland

- Decimal: 54.22816, 10.28717

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Verharde ondergrond

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 23 |

### Bookyleze - 3/5
*July 2025*

Wij zijn helaas een uitzondering op alle 5 sterren reviews. Een plek voor € 29, zonder uitzicht, waar je hutje mutje op elkaar staat, in de baklucht van het restaurant vinden wij geen topscore waard, ondanks het schone sanitair. Voor kanovaarders is het een mooie plek!

### Moni0704 - 5/5
*September 2024*

Hartelijk dank voor deze prachtige plek. We mochten onze kajak meenemen, ook al is er een bootverhuurservice. We hebben een mooie plek vlakbij de Schwentine. Water en elektriciteit inbegrepen. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon. Je kunt zien dat hier niet alleen geld, maar ook veel liefde is geïnvesteerd aanbevolen. Bedankt

### Adria-tic - 4/5
*August 2024*

3 nachten verbleven, comfortplaats, leuk dorpje met voldoende winkels. Sanitair tiptop in orde. 121,50 incl doorberekend vast tarief stroom. Zeer vriendelijk en gemoedelijk.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650696344.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650727357.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650729856.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650731636.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650956476.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/preetz/8837/wohnmobilpark-preetz)