# Seecamping Plörz

**Beoordeling**: 3.65/5
**Aantal reviews**: 16
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camping aan meer - eigen strand en speelgelegenheid voor honden - watersportmogelijkheden - centrum 10km

## Locatie host

## Adres
Ossiachersee Süduferstraße 289
9523, Villach, Oostenrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.65508, 13.94017

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 34.5 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Coopertje1974 - 4/5
*June 2025*

perfecte camping voor hondeneigenaren. in voorseizoen 2 nachten 97 euro. mooi zwemwater, restaurant Tamara om de hoek en lekker, vooral de ijsjes😁. aardige mensen, ruime plekken. prima sanitair.

### Wilnopetno - 3/5
*August 2024*

We hebben hier 3 nachten gestaan. Het is een hond vriendelijke camping. Prachtige omgeving. Fijn wandel gebied en een lekker strandje voor de hond aan het meer waar je zelf ook kunt zwemmen. spar en restaurant zijn om de hoek.
De prijs , zoals eerder vermeld is hoog. De €34.50 zoals vermeld op de site is voor 2 pers. Daar komt de hond ,de camper en de milieubelasting nog bij. Voor 3 nachten dus € 185,70 Een ster minder voor dure camping.

### SeppeNio - 4/5
*August 2024*

Fijne camping direct aan het meer. Heel behulpzame eigenaars. Ik was mijn toiletzak vergeten, die hebben ze gratis opgestuurd naar ons thuis adres

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650941190.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/karinthie/villach/89303/seecamping-plorz)