# Camping  Hinterberg

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.23/5

Camping in Hinterberg - richting Kroatië - centrum Hinterberg: 3km.

Hinterbergstraße 47
8700, Leoben, Oostenrijk

- Decimal: 47.36114, 15.06565

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [ ] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Gras
- Max. camperlengte: Onbeperkt

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/5/2026 - 9/15/2026 | EUR 35 |

### Passion-travel - 4/5
*August 2025*

We hebben één nacht op deze zeer verzorgde camping gestaan. De eigenaren waren bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Met hun hulp was het bijvoorbeeld mogelijk om een lokaal restaurant maaltijden te laten bezorgen. Het sanitair was netjes en schoon, maar niet helemaal meer van deze tijd. Voor ons tweeën en een hond betaalden we €35 voor een nacht.

### MarinoBavaria - 3/5
*May 2025*

Inderdaad een vriendelijke ontvangst, echter klopt de prijs in de app niet. Wij moesten 5 mei 2025 €35 betalen voor 1 nacht. De ACSI kortingskaart wordt inderdaad niet geaccepteerd!

### FamilieNugget - 4/5
*September 2024*

Vriendelijke ontvangst en hele sfeervolle camping met veel lichtjes. Fijne plek met tafel en parasol. Sanitair dik in orde, werkt met douchemunten. Je ontvangt per dag pp één munt voor 4 min wat voor ons prima was. Prima startpunt voor wandelingen. In dorpje zelf is niet veel te beleven.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650941503.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651018935.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650941504.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/stiermarken/leoben/89348/camping-hinterberg)