# The Catash Inn

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4/5

landelijke pub in het zuidoosten van Somerset - 5 minuten verwijderd van de A303 - de toegangspoort tot het zuidwesten van Engeland, bijna halverwege tussen Londen en Lands End in Cornwall - lokale attracties zijn onder andere het Haynes Motor Museum - het Fleet Air Arm museum - het Camelot-kasteel en de Newt in een landgoed op Somerset

Cary Road
BA22 7DH, North Cadbury, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 51.04426, -2.52261

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Max. camperlengte: 7 meter
- Maximale verblijfsduur: 24 uur
- Verharde ondergrond

- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Escampcon - 4/5
*July 2023*

Leuke plek, wij hebben hier met de camper gratis een nachtje gestaan. We besloten iets te gaan eten in de Pub. De dochter van de eigenaar was erg grappig en vertelde ons waar we konden parkeren en gaan als we wat te drinken/eten wilden.
U kunt elektriciteit krijgen, maar u moet een adapter hebben omdat het een Engels stopcontact is.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651120352.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/north-cadbury/91701/the-catash-inn)