# SVR Camping de Molenhoek

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4/5

camper-en kampeerplaatsen op de camping - gelegen aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug - aaneengesloten heidegebied - centrum 4km

Molenweg 63
7448 RD, Haarle, Nederland

- Decimal: 52.36882, 6.39693

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/31/2026 - 9/30/2026 | EUR 23 |

### rolduc4 - 4/5
*September 2024*

niet de goedkoopste maar alles is aanwezig; sanitair gedateerd maar werkt prima. stroom staat in voorzieningen als 16a; in mijn beleving 6a (waar wij stonden) zeer vriendelijke eigenaren welke ook zeer behulpzaam waren

### JackenMieke - 4/5
*June 2024*

Een goed verzorgde camping met ruime plaatsen en vriendelijke en behulpzame eigenaren. Voor aansluiting mbt het lopen van het Pieterpad wel wat ver verwijderd van begin/einde route. Was verder geen probleem. De eigenaar bracht me wel naar het beginpunt van mijn route, in dit geval Ommen.
Het sanitair is goed. verder is er een soort huiskamer. Vooral nu met voetbal kijken. Er is een schuur waar de fietsen gestald en opgeladen kunnen worden

### Blankie - 5/5
*September 2020*

Mooie camping en ruime plekken. Sanitair was netjes en schoon. We hebben prachtig kunnen fietsen in de bossen. Camping eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651182102.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650958504.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650958503.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650958016.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650958014.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/overijssel/haarle/92165/svr-camping-de-molenhoek)