# Natuurcamping De Witker

**Beoordeling**: 4.06/5
**Aantal reviews**: 9
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Karakteristieke Camping in het Dal van de Mosbeek nabij het Springendal - gelegen aan de Duitse grens - afwisselend landschap - centrum 500m

## Locatie host

## Adres
Maatmansweg 17
7662 PR, Hezingen, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.44372, 6.86285

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 16 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Janne_88 - 3/5
*September 2025*

Mooie camping, allemaal aparte plekken omgeven door bossages. We hebben hier twee nachten gestaan. Toch door naar een goedkopere plek, we moesten 20,- per nacht betalen. Dit hadden we niet verwacht aangezien hier wat anders aangegeven werd.
toiletgebouw, waar je ook kon douchen was prima. in de nacht inderdaad geen verlichting. warm water voor douchen was er, verder niet.
voor de prijs had het onze verwachtingen niet waar gemaakt.

### Chasseur - 2/5
*September 2024*

Wij betaalden in augustus 2024 € 18,50 per nacht plus € 0,50 per douchebeurt. Slechte prijs-kwaliteit verhouding. Geen elektra, zelfs geen licht in toiletruimte. Ook geen warm afwaswater. Wel grote plaatsen en rust.

### Hetty100 - 5/5
*July 2021*

erg rustige camping op de grens met Duitsland. het Twentepad loopt pal achter de camping. ideaal beginpunt voor wandelingen en fietstochten. geen stroom, geen riool voor grijs water. wel voor chem toilet. sanitair eenvoudig. vuurtje stoken kan (hier en daar). heel erg mooie en grote plekken, veel bomen, schaduw en mooie doorkijkjes.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650917920.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650976143.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650976122.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650976121.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650976120.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/overijssel/hezingen/92245/natuurcamping-de-witker)