# Parking Nachtweide

**Beoordeling**: 3.92/5
**Aantal reviews**: 23
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
mix-parking - parkeerautomaat (muntgeld) - biertuin - geluid autobahn - centrum 2km

## Locatie host

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Op mix-parking

## Omgeving
- Zwemmen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Womohoppiontour - 4/5
*October 2025*

Aanbevolen voor € 10. Geen faciliteiten, gewoon op doorreis. Rustige, veilige nacht, licht snelweglawaai. Mogelijkheid voor een wandeling langs het meer, restaurant, biertuin – alles mooi aangelegd.

### pouwkraan - 4/5
*October 2025*

het zag er in eerste instantie verlaten uit maar eenmaal richting het meer tref je een keurig restaurant aan. daar gemeld dat we met de camper zijn en we kregen meteen een gratis parkeer ticket als we bleven eten. Heerlijk en vlot gegeten. Prima overnachting plek met de camper.

### Rene1962 - 5/5
*October 2025*

Geweldige plek. Wij hebben ons eerst aangemeld bij het restaurant en werden heel vriendelijk ontvangen. Kregen gelijk een parkeerkaart voor 24 uur. Het restaurant is super! Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke en vlotte bediening. Echt een aanrader!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650934767.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650934770.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650934771.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650934772.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650934773.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/lambsheim/92310/parking-nachtweide)