# Camperpark Nijkerk aan Zee

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.31/5

gelegen aan het Nijkerkernauw - uitzicht over het water - stroomplaatsen en ook plaatsen zonder stroom - eigen ingang naast het dagstrand - aanmelden via de betaalzuil -  pas voor de slagboom, water, uitrijden - vertrektijd  11:00u - in winterseizoen kans aanwezig dat het waterpunt & de sanitaire voorzieningen zijn afgesloten  - jachthaven 100 m - centrum 3 km.

Zeedijk 1
3861 MD, Nijkerk, Nederland

- Decimal: 52.25502647, 5.46477286

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 27.5 |

### marian02081957 - 4/5
*November 2025*

4 sterren die ene minder is voor het sanitair. Dat kan beter en schoner en misschien een pad er naar toe. Maar wat een prachtige plek. Pal aan het water. Heel mooi. Heerlijk gegeten in het restaurant.  wij komen zeker terug.

### Piet-Myriam - 3/5
*November 2025*

We hebben hier 3 nachten gestaan. Voor de rust en locatie zou ik 5 sterren moeten geven. Voor de prijs kwaliteit en sanitair wat ons betreft 1 ster. Voor de prijs die betaald moet worden € 31,50 per nacht verwacht ik ander sanitair en zeker sanitair dat schoon is. Het was ronduit smerig.
Ik denk niet dat we hier nog eens terugkomen.

### anoeds - 4/5
*August 2025*

Onze eerste keer weg met de camper. mooie ruime plaats, sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. Prachtig uitzicht.
Als ik alle negatieve reacties lees, dan weet ik niet hoe mooi de plekken met positieve reacties wel niet moeten zijn.
Wij gaan hier zeker terugkomen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650921326.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651215944.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651168857.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651133819.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651132201.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/gelderland/nijkerk/92346/camperpark-nijkerk-aan-zee)