# Wohnmobilpark Füssen

Centrum Füssen 2km

Abt-Hafner-Straße 7A
87629, Füssen, Duitsland

- Decimal: 47.58249, 10.70167

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 25 |

### kakixe - 4/5
*April 2026*

De plek is netjes en het sanitair erg goed. we werden vriendelijk geholpen. supermarkt dichtbij.

### GertjanKreijenveld - 4/5
*April 2026*

best prijzig voor veredeld parkeerterrein. verder alles dik voor elkaar en gunstig met Füssencard in de bus en korting op museum Füssen. Echt bezoek waard.

### MarjonKole - 5/5
*January 2026*

Wij stonden hier 2 nachten medio januari 2026, plek genoeg, we stonden met 8 campers. We konden gewoon gaan staan en elektra aansluiten en eind van de middag was de receptie open om formeel in te checken. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. We kregen tickets voor gratis busvervoer in de regio, heel fijn. Superschoon en verwarmd sanitair. 25 minuten lopen naar Centrum van Fussen of met de bus. Lidl direct tegenover de de standplaats.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650957518.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128153.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651119295.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651097712.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651085857.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/fussen/92386/wohnmobilpark-fussen)