# Rohrspitz Salzmann

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.17/5

kleine camping direct aan  meer - jachthaven - restaurant en kiosk - div. watersportmogelijkheden - centrum 8km. .

Rohr 1
6972, Fußach, Oostenrijk

- Decimal: 47.4973, 9.63086

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/15/2026 | EUR 28.34 |

### Rikkisanchez - 1/5
*August 2023*

Een heel slechte plek, klein, lawaaierig, benauwd en vies. De douches zijn erg oud en smal, warm water is nogal slecht. Brood te duur. Rusttijden worden helemaal niet gerespecteerd.

Het enige pluspunt is de nabijheid van het water.
Eens en nooit meer.

### skinboy@me.com - 5/5
*July 2023*

We hielden absoluut van je camping! Een beetje anders dan de meeste, maar dat is des te beter voor ons! Fantastische ligging direct aan de Bodensee met een superrestaurant en een leuke kleine bar. De toiletten waren super schoon en het personeel super aardig. Nogmaals bedankt voor een geweldige drie dagen. We komen terug!!

### Francy12 - 3/5
*August 2020*

Grote camping aan meer met strand. Restaurant en bar op camping. Plaatsen met schaduw evt maar voor onze 7 meter camper nogal smal, WiFi slecht! Wc douche schoon en werkt met pasjessysteem. 2 personen 1 nacht 48 euro.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650921544.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650921542.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650921543.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/vorarlberg/fußach/92628/rohrspitz-salzmann)