# la Bernassière

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Max. aantal plaatsen: 6
- Speciaal voor campers

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Reviews
### SarahGM - 5/5
*August 2025*

Gastvrij personeel,
schone locatie op hun boerderij,
ze boden ons elektriciteit aan voor € 2 en
boden ons een rustige locatie aan, niet ver van een vijver en hun geiten. Er is een glijbaan en twee schommels waar de kinderen zich kunnen vermaken. In ruil daarvoor moet je voor minimaal € 20,00 aan lokale en/of zelfgemaakte producten kopen. Geweldig!
Een zeer goede ruil.
We vonden het geweldig.

### 4537cz - 3/5
*March 2025*

door de vele regen was de grond erg drassig en konden we alleen op de oprit staan , bij mooi weer is dit een pracht plek , voorzieningen hebben we niet kunnen vinden alleen een vuilnisbak .

### H&M06 - 5/5
*May 2023*

France Passion locatie, zoals kamperen bij de boer in NL. Water en toilet aanwezig, lozen afvalwater, chemisch toilet en electra niet aanwezig (ook niet gezocht of gevraagd, was niet nodig).

Leuk familiebedrijf, geitenboerderij met een winkeltje. Geiten zijn te bezoeken en je kunt zelfs helpen met melken.
Grasveld is netjes en vlak, met picknickbanken. Super plek, vriendelijke mensen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651238966.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/centre-val-de-loire/druye/92713/la-bernassiere)