# Camping Warszawa

**Beoordeling**: 2.46/5
**Aantal reviews**: 12
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camperplaats bij hotel - ontbijt mogelijk - centrum Warschau 11km - centrum 500m

## Locatie host

## Adres
Pałacowa 1
05-816, Michałowice-Wieś, Polen

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.15401381, 20.88941227

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | PLN 100 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Martin#74 - 1/5
*September 2025*

Als ik kon, zou ik het helemaal geen sterren geven.
Ik ging om 8:30 uur naar de receptie van het hotel. Ze wezen me een restaurant aan. Het was gesloten. Ik parkeerde op hun parkeerplaats, zonder water, elektriciteit of iets anders. De volgende ochtend parkeerde de onbeschofte eigenaar achter mijn auto en eiste 150 PLN.
Volkomen schandalig. Het zijn gewoon oplichters.

### gangsterke - 3/5
*July 2025*

een rustige camping aan een visvijver,  we hebben er lekker gegeten, het sanitair was netjes en de wasmachine was gratis te gebruiken. Rondom de camping is er niet veel te zien behalve industrie en een verouderd hotel dat wel een mooi zicht vanaf de camping geeft.

### Vnico - 2/5
*June 2025*

Hier twee nachten gestaan met NKC groep.
slechte camping tot nu toe.
Plaatsen verhard met grote grove keien en stukje gras is ook al niet veel.
sanitair smerig en water koud, bijbehorende hotel vergaande glorie, zou iets anders zoeken.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650946781.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651127919.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650967053.JPG?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650967052.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650967051.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-mazovie/michałowice-wies/92818/camping-warszawa)