# Camperpunt Hooge Crater

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.46/5

Camperplaatsen gelegen in een doodlopende straat - zicht op de stad Ieper - ontbijtservice - terrein achter Hooge Crater-museum en thema-café - pretpark Bellewaerde en zwembad aquapark Bellewaerde 400m  - wandel- en fietsnetwerk Ieperboog - centrum 3km

Bellewaerdestraat 3
8902, Ieper, België

- Decimal: 50.84786996, 2.9432384

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 19 |

### A.F.-Thierry - 2/5
*May 2026*

Wij kwamen op maandag. Het loket voor aanmelding was ma en di gesloten. We besloten te betalen bij vertrek. Woensdags kwam er een man op de fiets, vroeg of we aangemeld waren. Dat waren we niet. Hij maakte een bonnetje en we betaalden €57, we vroegen hem waarom we moeten betalen voor de elektra die we niet verbruiken. Toen werd hij knorrig en zei, we hebben 1 tarief. Wij mijden vanaf nu zulke CP’s. Vandaar dat er weinig campers stonden.

### vanGerwen - 4/5
*May 2026*

Twee nachten verbleven, prima camperplek, ruime, egale plekken. sanistation op 50 meter buiten de camping.
Aardige ontvangst en gelijk bezoek gebracht aan het (indrukwekkende) museum. Prima uitvalsplek om naar de Mennenpoort in Ieper te fietsen.
de op de camperplek aangegeven fietsroute is zeker de moeite waard (let op; er zijn wel wat extra knooppunten tussengekomen)

### Danielregine - 5/5
*April 2026*

Prachtige plaats. met mooie zonsondergang. komen zeker terug.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650922573.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983218.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650981232.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650965868.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650965867.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/vlaanderen/ieper/92846/camperpunt-hooge-crater)