# Parco delle Dune

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.65/5

Locatie in dennenbos - achter de duinen - direct aan het vrije strand - grenzend aan restaurant/pizza-afhaal - centrum 500m

Viale dei Golfi
57031, Lacona, Italië

- Decimal: 42.76136, 10.30919

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 25 |

### AntonioT17 - 4/5
*August 2024*

Mooie en rustige plek, zeer schaduwrijk, zeer dicht bij het gratis strand.
Enkele beperkingen (de luifel kan niet gebruikt worden, stoelen en tafel moeten na gebruik direct verwijderd worden).
Ook voor een koude douche moet je betalen (€ 0,50 / € 1 voor een warme douche).
Wij betaalden in augustus €32,- plus €5,- voor elektriciteit.

### EinCeller - 5/5
*July 2024*

Zeer mooie, rustige parkeerplaats met veel ruimte en schaduwrijke bomen. Het was voor ons geen probleem om de stoelen in elkaar te zetten.
Wij zouden hier weer komen.

### Samantha84 - 1/5
*June 2024*

Niets te klagen over de schoonheid van de plek en de verschillende beperkingen die erop gericht waren deze te verdedigen. Wat ons het meest verbaasde was de behandeling die we kregen nadat we om opheldering hadden gevraagd over de prijs en het gebruik van koud water in de douches (en de eerste keer dat ze erom vroegen). wij betalen voor koud water). We hebben een vergelijking gemaakt met een ander gebied en na een paar minuten werden we op een overhaaste en zeer onbeschofte manier uit het gebied gezet.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650923043.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651126872.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651126871.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651013679.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650923044.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/lacona/92893/parco-delle-dune)