# Camping Gracay Municipal

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.11/5

Aan meer en rivier - centrum Graçay: 1,2km.

Chemin de Trompé Souris 15
18310, Graçay, Frankrijk

- Decimal: 47.13376, 1.85133

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/13/2026 - 9/16/2026 | EUR 16.44 |

### Rob&Marjolein - 4/5
*September 2025*

kleine camping mer vriendelijk beheerders. kwam aan terwijl receptie gesloten was, maar de vriendelijke vrouw kwam direct naar me toe en konden we er al op. mooie plaatsen langs watertje. sanitair voldoende. bestelde brood werd smorgens gebracht. in dorp heerlijk eten bij de brasserie.

### Franckco - 4/5
*July 2025*

Nette, rustige camping op wandelafstand 1 km) vh dorpje! Wij wandelden er 5 km (plannetje via uitbaatster vd camping) en ontdekten zo de bezienswaardigheden van 'Gracay'. Wij aten lekkere pizza op het marktplein bij O'Guillan's (afhaal via camping ook mogelijk!).
Carrefour (met tankstation) is op 1 km.
Wij betaalden 20,44 euro voor camper met 2 personen incl. electriciteit. Wij zijn op terugreis naar België, maar blij met dit doorreisplekje! 👍

### GerritOtto - 4/5
*July 2025*

Wij hebben hier overnacht op doorreis terug naar huis. Prachtige camping met idd super aardige beheerders. Plaatsen met en zonder schaduw. Visvijver waar onze hond in heeft gezwommen. 2 sanitair gebouwen, waarvan 1 bestaat uit div. cabines en de ander gedateerd. Superschoon en alles functioneert prima. Heerlijk warme douches. Service Station op de aanrijweg naar de camping. Grijs/toilet/water vullen gratis. Echt aanrader om hier te overnachten.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924252.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924253.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651279444.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247086.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217344.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/centre-val-de-loire/gracay/93013/camping-gracay-municipal)