# Camper place Pasvalys

39161, Pasvalys, Litouwen

**GPS-locatie**
- Decimal: 56.05068, 24.37346

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

## Omgeving
- Zwemmen
- Vissen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 23 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### WitchyWanderer - 4/5
*May 2026*

Rustige camping in park met sportvelden en zwemwater. Vriendelijk personeel, net en verwarmd sanitair. We konden alleen niet vinden waar je het grijze water kon lozen, dus dat hebben we later ergens in Riga boven de goot gedaan.
We betaalden 20 euro per nacht inclusief stroom, sanitair en water.

### Marcel-en-Martina - 5/5
*August 2024*

Een leuke camping zo midden in een park / bossen. Voor 5 euro pp. We stonden voor 10 euro met onze camper aan de stroom en de hond is gratis. Douchen zit bij de prijs in. Er is ook een keuken. Je kan je grijswater kwijt op het terras daar zit de put. Tevens je chemisch toilet kan je daar legen. Watertap punten staan over de camping verdeeld. De weg naar de camping mag van 22:00 tot 6:00 uur niet gereden worden. In de nacht is het ook echt stil.

### Fabrizio-Poggi - 5/5
*August 2023*

geweldige kleine camping, zeer dicht bij de snelweg Riga - Kaunas. Betaalde 10 euro met licht en wifi voor één nacht

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924611.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128466.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924615.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924614.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924613.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/litouwen/panevezys-district/pasvalys/93048/camper-place-pasvalys)