# Le camping du Staedly

kleine idyllische camping - dorp met diverse voorzieningen 1,5km

Rue de l'Étang 30
67480, Rœschwoog, Frankrijk

- Decimal: 48.83242, 8.01725

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 30 |

### Escanto - 4/5
*April 2025*

Mijn ouders staan al jaren op de camping en ikzelf ben er ook regelmatig te vinden.
Schoon sanitair, hoewel wat ouder. Prachtig strand & mogelijkheid om bij de receptie iets te bestellen bij de bakker voor de volgende dag.

Waarschijnlijk had ik nooit besloten om de bestaande vaste plaatsen om te bouwen tot chalets, maar goed.

Al met al een prima camping.

### boerroel@hotmail.nl - 1/5
*April 2025*

niet eens 1 ster waard, geen bezetting receptie, geplaatst voor afvalwater en toilet, dus in verhouding veel te duur. volgende dag personeel voor eerste keer, geen uitleg waar wat is
KORTOM ZEER SLECHT EN VEEL TE DUUR
prachtig mooie plaats

### FredWolleswinkel - 1/5
*May 2022*

Wat een tegenvaller deze camping! Aardige receptiemedewerker waarvan we even een rondje mochten lopen om een plek uit te zoeken, we troffen schots en scheef geparkeerde auto’s aan op lege plekken, bouwwerkzaamheden van chalets door vaste campinggasten overal muziek en herrie!
We zijn teleurgesteld weggegaan omdat de reviews over het algemeen positief zijn en wij daarom hoge verwachtingen hadden.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650925928.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651024316.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651024315.png?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650926373.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650925932.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/grand-est/rœschwoog/93202/le-camping-du-staedly)