# Stellplatz Rothenburg

**Beoordeling**: 4.19/5
**Aantal reviews**: 54
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
reserveren niet mogelijk - gewoon vrije plek uitzoeken - houdt rekening met het gras bij het manoeuvreren - vrijwillige bijdrage - centrum 500m

## Locatie host

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### marcyan - 5/5
*May 2026*

Zeer leuke plek erg dicht bij het mooie Rothenburg.Vriendelijke en behulpzame beheerder.
Hij help je met het rechtzetten van de camper.Na het bezoek kan je een lekker biertje drinken in de laatste kroeg voor je de stad verlaat.(guckloch).
Wij gaan zeker een keer terug.

### hemapaba - 5/5
*May 2026*

Wat een leuke plek als je van echt camperen houdt. Geen voorzieningen, maar een echt welkome ontvangst van de gastheer en zeer behulpzaam, daarnaast vele tips en achtergronden van de stad. De bedrage is het meer dan waard. Wij komen hier zeker nog wel eens terug,
grt HeMa

### Chris Mar - 5/5
*April 2026*

Wij zijn hier met Pasen geweest. En leuke plek. omdat de beheerder erg aardig was en ons veel informatie kon geven over het prachtige Rothenburg. En omdat de lokatie ideaal was, nog geen 5 minuten lopen naar de oude stadspoort (de ingang van de oude stad).
Op paasochtend hingen er heerlijke paaschocolaatjes aan de deur van onze camper. echt superlief.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/f1c1b79b-618c-4224-950f-b4eeb60e7a02/fcaac0c3-14c6-4fd7-becb-074e6104bdca.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651260561.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651192822.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651169010.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651192821.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/rothenburg-ob-der-tauber/94444/stellplatz-rothenburg)