# Hill Farm Campsite

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.25/5

kleine camping vlakbij Wendoverbos - in het bos is een Go Ape en een leuk cafeetje  - centrum 5km

Unnamed Road
HP23 6JZ, Aston Clinton, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 51.77834, -0.70923

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Gras
- Max. camperlengte: 8 meter
- Verharde ondergrond

- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 25 |

### hans.haverkamp@me.com - 4/5
*September 2023*

aardige beheerder. mooi gelegen campinkje.  maar veel te weinig sanitair in het hoogseizoen. geen electra, wél chemical disposel. £20 voor camper en 2 pers.

### user274157711 - 4/5
*August 2022*

wij kwamen aan, de eigenaresse helaas niet aanwezig. ze werd gebeld door één van de camping gasten. gaf me telefonisch een plek, zonder reservering.
plek zonder stroom en voor 15 pond. prachtige locatie. 3 douches, gedateerd maar schoon. warm water voor afwas. Eigenlijk alles prima, ruime plek en prachtig uitzicht. Aanrader.
we kwamen van Oxford en morgen verder….

### KernowMark - 4/5
*April 2022*

geweldige camping met prachtig weids uitzicht over de Chilterns... harde ondergrond is beperkt, maar voldoende ruimte in de paddocks... gratis douchemunt evenals thee en koffie een leuke touch.
een ster afgetrokken voor geen recycling ... of geen die ik zag

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650930914.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650930913.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/aston-clinton/94687/hill-farm-campsite)