# Camping la Pinède

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.57/5

aan de oevers van de rivier - schaduwrijk - terrasvormig - speeltuin - tafeltennis - winkeltje - snackbar - tafelvoetbal - biljart - centrum 3km

Seriggio

- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Betaald)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 29 |

### Jans-en-Conny - 1/5
*May 2025*

De weg naar de camping 800 mtr is onverhard en zeer slecht. Op de camping waren nog geen gasten. zwembad zonder water. Alles zag er rommelig uit. Zijn dus ook niet gebleven

### Marcel---Hetty - 5/5
*September 2024*

top plek , natuur camping , wel even manoeuvreren met de camper tussen de bomen door maar dan heb je ook een prachtplek langs de oever van een rivier , alles keurig , we betaalde € 63,- voor twee nachten twee volwassenen en een camper maar het geld dubbel en dwars waard , pad naar de camping toe is voor 800m onverhard , naar Saint Florent met de fiets te doen te voet is wat ver

### steffdagi - 4/5
*July 2023*

Natuurcamping direct aan de rivier. Schaduwrijke plaatsen, we stonden direct aan de oever met een prachtig uitzicht op de bergen. Met de boot in 15 minuten in St. Florent. Sanitair eenvoudig, maar keurig schoon. Helaas kunnen we het zwembad en het restaurant niet beoordelen omdat we ze niet hebben getest. Receptioniste vriendelijk. Over het algemeen erg rustig en ontspannen, we vonden het leuk.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651223463.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651278852.png?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651278851.png?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651278850.png?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/corsica/oletta/94915/camping-la-pinede)