# Camperhoeve De Bonterie

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.79/5

Camperlocatie - melkveebedrijf - 1e plaats als Belgische Camperlocatie van het jaar 2021 - centrum Diksmuide 7,5km

Keiemdorpstraat 170
8600, Diksmuide, België

- Decimal: 51.08599567, 2.88444437

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12 |

### NKCjoke2024! - 5/5
*May 2026*

Hier kan je heerlijk fietsen naar oa de kust of de Dodengang vd 1 ste WO. Prachtige plek en de jongste dochter  heeft ons prima geholpen. 2 dames uit Nederland.

### RayBri - 5/5
*May 2026*

Wat een prachtige plek is dit. De ontvangst is voortreffelijk en warm. de plekken ruim en mooi. Wouter en kinderen jullie hebben een juweel in handen met dank aan jullie moeder en vrouw. De streek producten zijn heerlijk mijn vrouw is gek op de confiture en ik op de kaasjes.
Wij hopen dat jullie de kracht blijven houden om dit voort te zetten. Wij komen zeer zeker nog een keer op bezoek.

### decorkris - 5/5
*May 2026*

van als je de cp toekomt ben je al op vakantie, vriendelijk onthaal door Wouter.
we komen nog eens terug
Grz krisenpetra

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650937934.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651173365.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651162503.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651158323.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651123068.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/vlaanderen/diksmuide/95381/camperhoeve-de-bonterie)