# Camping le Bodri

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.97/5

Camping nabij zee - gebruik GPS-coordinaten - reserveren niet mogelijk - vertrek voor 12u - snackbar - pizzeria - broodjesservice - kinderspeelplaats - centrum 4,8km

Palaja
20256, Corbara, Frankrijk

- Decimal: 42.62788, 8.91431

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/8/2026 - 10/1/2026 | EUR 31 |

### Kroese2017 - 1/5
*April 2026*

we stonden 9/4 helaas voor een dichte poort. de camping zou 8/4 open gaan. We hopen dat ze volgende week open zijn als weer langs komen

### waa - 4/5
*September 2025*

Wat een fijne plek! We hebben hier 2 nachten gestaan met onze camper. Wat wij een dikke plus vinden is om zelf je plek uit te kiezen en je ook veel privacy hebt. Luxe om zo dicht bij het strand te staan. Sanitair was prima. De andere voorzieningen zoals restaurant en wasserette geen gebruik van gemaakt maar ook dat zag er goed uit

### DKB393 - 4/5
*September 2025*

Grote camping met diverse staanplaatsen, op slechts 5 minuten van het zandstrand. € 34 voor twee volwassenen en een camper van 6 meter. Eén ster afgetrokken omdat er geen kaartbetalingen voor diensten worden geaccepteerd, en dat in Europa in 2025.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650946482.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947065.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947066.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650946483.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651254119.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/corsica/corbara/95820/camping-le-bodri)