# Casale Nibbi Azienda Agricola

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.71/5

Area Pic Nic bij Casale Nibbi Azienda Agricola - gebruik GPS-coordinaten - regionasle producten te koop van juni-september [op afspraak] - aanwezigheid van huisdieren ter plekke - centrum 8km

SS4

- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Maximale verblijfsduur: 72 uur
- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### guiduccio.04 - 5/5
*July 2025*

Rustige en goed onderhouden omgeving met gratis elektriciteit, toiletten, een picknickplaats en barbecues.
Amelia en Lello heten u van harte welkom en verkopen ook kazen en vleeswaren.
Proeverijen zijn mogelijk op reservering.
Aanbevolen voor ontspanning, natuur en lekker eten!

### henk66 - 5/5
*May 2025*

laat je verrassen!!! ze zijn er nog, mensen- zonder opsmuk-met een natuurlijke hartelijkheid. Wij waren hier op 10 mei om 14 00 uur en waren zèker gebleven als het niet had gehòost .omdat er
geen wandelingetje in zat ,hebbben we en kaasje gekocht en zijn even verder gereden . in voorkomend geval komen we zeker terug.

### guiduccio.04 - 5/5
*August 2024*

zeer mooie camperparkeerplaats. licht en badkamer De eigenaren zijn behulpzaam en aardig, we voelden ons thuis. hun producten die in de naastgelegen winkel worden verkocht, zijn uitstekend.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948749.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650957122.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650957121.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948748.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948747.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lazio/amatrice/97117/casale-nibbi-azienda-agricola)