# Lukenskų Namai

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.83/5

Camping bij een  kunstacademie - prachtige plek aan meertje   - nieuwe sauna  -  centrum 500mr

Ateities gatvė 1
08306, Paupliai, Litouwen

- Decimal: 55.12091, 24.59227

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

### jazka - 5/5
*July 2025*

Dit was 1 van de leukste campings die we tijdens onze reis rond de Oostzee hebben mogen genieten. Prachtige ruime plekken, gelegen aan een meertje, voorzien van een sauna. Super leuke warme mensen, grote moestuin. Kortom helemaal in ons straatje.

### NenaHarrie - 5/5
*July 2025*

Een super plekje. Hele lieve warme mensen. Daardoor vier nachten gebleven. Met de hond in de kano het meer op, waar je ook kunt zwemmen vanuit de camping, het warme weer overleefd en elke dag kreeg ik wat vers uit hun eigen moestuin. Spreken Engels. Dank voor de goede tijd.

### user829123420 - 5/5
*June 2024*

Deze natuurcamping wordt gerund door een kunstenaar en biochemicus. Ze zijn vriendelijk en vrijgevig. De ruimte voor campers is ruim opgezet. We mochten aardbeien, verse munt en salade plukken uit de moestuin. Er waren ook hengels om mee te vissen en een vuurplaats. In de buurt is een oude Sovjet raketlanceerbasis. Supermarktje met basisproducten op 400 meter lopen. Sanitair nu nog 'aan huis'; sanitair gebouw voor is campers in aanbouw (2025e).

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950451.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651261379.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651261378.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651184380.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651184379.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/litouwen/vilnius-district/paupliai/97246/lukensku-namai)