# Natuurcamping de Leyen ; Sup Centre Fryslan

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.5/5

Camperplaatsen op een natuurcamping - watersport recreatiegebied - voorzieningen via aanuit.net op de jachthaven - centrum Rottevalle 2km

Bildreed 3
9221 SJ, Rottevalle, Nederland

- Decimal: 53.15678, 6.08173

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/1/2026 - 10/30/2026 | EUR 18.5 |

### MargotM - 4/5
*August 2024*

Mooie kleine camping met aardige eigenaresse en grote plaatsen. Altijd reuring door het surfstrandje en bij het paviljoen is het prima eten. Mooi uitgangspunt voor fietstochten.

### Dibu81 - 1/5
*August 2024*

Wij reserveerden voor 4N. Bij aankomst bleek het terrein zeer modderig. We wilden niet riskeren dat onze camper vast zou komen te zitten. De eigenares was niet aanwezig en was onbereikbaar. We moesten lastminute op zoek naar een andere camping. We kregen geen reactie op mails, whatsapp en telefoontjes. Onze betaling van 120 euro zijn we helaas kwijt. We voelen ons bestolen. Een absolute afrader.

### Sardijn1 - 3/5
*June 2023*

Camping in een mooi natuurgebied, op loopafstand van het water en het paviljoen . De camping heeft mooie grote plaatsen met veel privacy. Het sanitair is goed en schoon. helaas geen mogelijkheid om grijs water te lossen of de toiletcassette te legen, het pompsysteem is voor boten en niet geschikt voor cassettes!, jammer. wifi is ook niet aanwezig. voor boodschappen moet je naar Drachten c.a 6 km op de fiets.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950160.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950162.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950161.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206557.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206556.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/fryslan/rottevalle/97263/natuurcamping-de-leyen-sup-centre-fryslan)