# Campingplatz Magdeburg

aan de Elbe - prijs afhankelijk van lengte - centrum 2km

Burgwall 2A
39218, Schönebeck (Elbe), Duitsland

- Decimal: 52.03804102, 11.71029773

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 21 |

### bikerbarny - 4/5
*May 2025*

We hebben een heerlijk, rustig weekend gehad op deze kleine camping. Ja, heel afgelegen, maar dat weet je van tevoren. We hadden een goed onderhouden plekje met uitzicht op de Elbe, maar dat had ook zijn prijs. De terreinknecht is een heel vriendelijk persoon en probeert zijn gasten goed te verzorgen, de receptioniste is echter nogal chagrijnig! Informeer je vooraf naar de prijzen, dan hoef je niet te klagen! Ook het Oosten heeft niets te vergeven.

### Peter-46 - 1/5
*August 2024*

Als je de Oost-Indische periode vóór de val van de Berlijnse Muur wilt meemaken, kom dan hier, de mensen zoals het toen was, de mensen onvriendelijk van oost naar west, het terrein en de omgeving allemaal rotzooi, alles opgesloten met grote kastelen! , Zoiets heb ik nog nooit gezien, ik was blij dat ik weg was! !

### Desertwave - 3/5
*August 2023*

originele, vriendelijke ontvangst. Goede locatie. Omgeving gekeerd van de Elbe nogal lelijk

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650961305.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651072206.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651072205.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650986789.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650986787.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen-anhalt/schonebeck-elbe/97789/campingplatz-magdeburg)