# Cambridge Orchard Farm

**Beoordeling**: 3/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
vlakke camping - ongeveer 7 mijl van Cambridge.

## Locatie host

## Adres
Main Street
CB23 7NU, South Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.1926628, -0.0299667

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 12 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### kahlua - 1/5
*June 2025*

Je moet hier lid zijn van de Engelse camper en caravan club anders mag je er niet staan.

### donax - 5/5
*May 2025*

We hadden twee heerlijke rustige overnachtingen. Zeer ruime plaatsen. We werden heel vriendelijk ontvangen. Prima om naar Cambridge te fietsen. We betaalden 11 pond per nacht.

### RS71 - 3/5
*August 2022*

Camping is iets teveel woorden voor dit weiland. We hebben er 1 nacht gestaan na ons bezoek aan Cambridge. Het was er rustig, er stond 1 caravan. De eigenaar hebben we niet gezien. Er hangen zakjes bij de plaatsen en daar staat de info in, een registratieformulier en een envelop voor het geld. Standaard is 10 pond, electra is 8 pond extra. Er is drinkwater en een mogelijkheid voor afvalwater. Verder is er niets! Wij stonden off-grid.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650957172.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650960575.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/south-cambridgeshire/97810/cambridge-orchard-farm)