# Hotel Camping Jazy

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.85/5

Camping naast rivier de Skawa - uitzicht op Beskid Makowski. - buitenkeuken - speeltuin en tennisbaan - gelegen tussen  Krakau en  Zakopane  -  Nederlands beheer - centrum 1.5km -

Jazy 6
34-220, Maków Podhalański, Polen

- Decimal: 49.72145263, 19.69750377

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In de bergen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/1/2026 | PLN 66 |

### sani58 - 3/5
*July 2024*

De camping is niet zo slecht. Van de (Oekraïense) jongeren uit het hotel hadden we geen last. Het sanitair is van vroeger en werd slechts sporadisch schoongemaakt. 17€/nacht voor 2 personen, inclusief elektriciteit, is zo ongeveer redelijk.

### rakkertjes - 2/5
*May 2024*

je kan hier mooi staan, wel geen sanitair
er was niemand toen we aankwamen, in de morgen receptie open.
70 sl, vroeg om een bewijs, dat kon de man mij niet geven. Toen moest ik niet betalen.
Toch raar.
rakkertjes

### i-bogerd - 3/5
*May 2024*

De camperplaats is open het is onlangs overgenomen van de Nederlandse eigenaar. Het water was nog niet op orde daarom hebben wij niet hoeven te betalen. Ik zou er zeker terug gaan heel vriendelijk te woord gestaan in goed Engels.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650964387.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650985300.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650985299.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650985298.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650985297.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-klein-polen/makow-podhalanski/98072/hotel-camping-jazy)