# Hoeve 't Hof Bellewaerde

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.52/5

Locatie op einde weg doodlopende weg - super rustig gelegen te midden van velden en naast bos - directe aansluiting op wandel- en fietsroutes - pretpark en aquapark Bellewaerde 1km - centrum 4km

Bellewaardestraat 2
8902, Ieper, België

- Decimal: 50.8521891, 2.9399072

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/6/2026 - 11/13/2026 | EUR 29 |

### JAR-AA - 5/5
*April 2026*

Prachtige camping, goed sanitair, ruime plaatsen. Op sommige plaatsen lang snoer nodig voor elektriciteit. Naast camping monument uit eerste wereldoorlog en binnen twee kilometer twee musea, monumenten en begraafplaatsen. Volop informatiemateriaal beschikbaar op camping voor fiets- en wandelroutes. Prima uitvalsbasis om historische ontdekkingstocht van de Ieperboog te maken.

### Louis&Gemma - 5/5
*April 2026*

we hebben op deze camping 3 nachten gestaan. we werden vriendelijk begroet door de eigenaren. de plekken zijn erg ruim en het sanitair vinden wij prachtig en erg schoon gemaakt met al die verschillende spiegels. De eigenaren hebben zeer zeker een mooie camping en B&B gemaakt.
wij komen zeer zeker teug❣️
Louis & Gemma Hens

### fregw1800 - 5/5
*April 2026*

fijne plaats om te verblijven.
top locatie om de streek te verkennen
vriendelijke uitbaters, proper sanitair waar de vogeltjes fluiten ;-) daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig! wij stonden op het grasveld het was hier zeer rustig en prachtige verzichten.
enkel de straat naar de camping heeft zijn beste tijd gehad dus rustig rijden is de boodschap.
wij komen zeker nog terug naar deze fijne plek.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/7a08f0f5-b65e-44d9-ad8d-7699d1078747/281a65f6-0508-4be4-961f-127616c238db.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/7a08f0f5-b65e-44d9-ad8d-7699d1078747/97495d8f-2b89-4b27-adc0-96dffebd42c1.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/location/7a08f0f5-b65e-44d9-ad8d-7699d1078747/9c248844-6652-417c-ada2-9c69a9a67cdb.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650964731.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201857.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/vlaanderen/ieper/98095/hoeve-t-hof-bellewaerde)