# Agriturismo Sasso d´Oro

33090, Sequals / Secuals, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.1777261, 12.8160939

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 30 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### beertje20 - 4/5
*June 2026*

We zijn hier 1 nacht als tussenstop geweest. hele vriendelijke mensen. sanitair is mooi met een regendouche en erg zuiver. Er is ook een zwembad met ligbedden, wat erg fijn is voor warme dagen als deze. ‘s avonds konden we ook nog aansluiten voor een heerlijk 3 gangen diner voor 18 euro pp. broodjesservice is aanwezig. wij betaalden 32 euro voor 2 volwassenen en elektriciteit (hond is gratis). kortom prijs kwaliteit is voor Italië zee goed!

### Koentjes61 - 4/5
*June 2026*

Leuke en nette camping. We mochten zelf een plaats uitzoeken. Prima schoon sanitair. Er is niet zo heel veel in de omgeving te doen. In dorp verderop kun je broodjes en enkele levensmiddelen kopen.

### Blij-rondreizen - 5/5
*June 2026*

wat een heerlijke camping is dit!
een veldje met bomen en schaduw en een  veldje waar de bomen nog niet hoog genoeg zijn om schaduw te geven. brood service aanwezig
prachtig nieuw toilet gebouw
dames en heren gescheiden door een kleine was corridor( afwassen en kleding wasmachine)
er is een mogelijkheid om hier te eten op de camping maar als dat niet gaat kan je terecht in een restaurant in het dorpje.
we hebben erg lekker kunnen fietsen en wa

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/af8cb608-94cb-4f2e-bdcb-4258b79e1aa7/037ba40d-b6c7-4b39-a200-21f3240e6d3d.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650970008.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651223585.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207467.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207466.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/friuli-venezia-giulia/sequals-secuals/98281/agriturismo-sasso-doro)