# Camping Overdaips Restaurant & Recreatie

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.5/5

locatie gelegen aan de zuidzijde van Reitdiep - nabij draaibrug Roodehaan [N983] - geschikt voor campers-caravans en seizoenplaatsen - midden in de Groningse natuur -  horecagelegenheid met internationale keuken - centrum 2km

Roodehaansterweg 12a

- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/15/2026 - 10/31/2026 | EUR 22.5 |

### wimenatie - 3/5
*September 2024*

Aparte plek aan het water wat leuk is, maar de weg loopt er vlak langs en er was veel tractoren verkeer, dus hoop
lawaai. sanitair met 3 aparte toiletten en 2 doucheruimtes met toilet en wastafel. Toen wij er waren (2 dagen) hebben we niet gezien of gemerkt dat het schoongemaakt werd. Het restaurant is top met heerlijk eten, maar de hond van de eigenaren loopt ook daar los rond!! We betaalde € 45 totaal.

### SipkoDRCamper - 3/5
*August 2024*

We hadden deze plek uitgezocht op basis van alle lovende kritieken, maar hebben toch wat andere ervaringen.
Plek is leuk, het eten erg goed, maar de gastvrijheid hebben wij niet ervaren. Er werd ons alleen een plek gewezen en verder moesten we het zelf maar uitzoeken met de houtje touwtje voorzieningen voor de camper.

### RuudYolanda - 4/5
*July 2024*

Eenvoudig veldje met enkele picknickplaatsen waarlangs je kunt parkeren. Water innemen en stroom afnemen is wel even zoeken. Prima restaurant en geweldig sanitair! Vrij uitzicht op de draaibrug die verschillende keren per dag open gaat.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650979266.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063464.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063461.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651008553.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650982530.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/groningen/saaksum/98515/camping-overdaips-restaurant-recreatie)