# Camping en accommodations Modrá Farma

**Beoordeling**: 4.54/5
**Aantal reviews**: 13
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Boerencamping met  accommodaties - gebruik GPS-coördinaten - vlakke plaatsen en geschikt voor langer verblijf (minimaal 2 dagen) - vanaf wegnummer 2463, neem zijweg 2466 richting Prodiman - locatie in de heuvels  van Zuid Slowakije - bossen en heuvels in de omgeving  -  wandelen en kano mogelijk - centrum 8km

## Locatie host

## Adres
Zajezove 66
962 63, Pliešovce, Slowakije

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.45626842, 19.244319

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- In de bergen
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Gockhuys - 4/5
*September 2025*

bijzonder leuke, wat alternatieve kindvriendelijke camping, vriendelijke eigenaren en leuke gezelschapsruimten (terras, bar) Verder sluit ik me aan bij vorige reviews.  Erg fijn verblijf gehad!!

### KrissCross - 4/5
*August 2025*

Hele leuke camping van erg vriendelijke Nederlandse eigenaren. Aankomst is onverhard en steile helling, even iets om rekening mee te houden. Op een prachtige plek “in the middle of nowhere” bij leuke boerenhoeve. Meeste plekken wel met weinig schaduw overdag. Voor kinderen veel vermaak: meeste ochtenden dieren voeren, gratis ponyrijden, (water)speeltoestellen over de camping verspreid en een zwembad! Broodjesservice en self-service bar aanwezig.

### LydiavV - 5/5
*August 2025*

We vielen met onze neus in de boter, er werden pizza’s gebakken en als we wilden konden we mee-eten. Ondanks de regen hebben we ons prima vermaakt. Er is een soort huiskamer waar je spelletjes kunt spelen of een boek kunt lezen. Ook alle dieren zijn leuk om naar te kijken of mee te knuffelen. Voor een heerlijke koffie kun je aan de bar terecht.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650978054.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651001831.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650978058.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650978069.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650978065.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/slowakije/stredne-slovensko/pliesovce/98657/camping-en-accommodations-modra-farma)